Oproepsystemen BHV portofoons & pagers

2Phone zakelijk biedt een pasklaar pager en portofoon meldsysteem voor instellingen en bedrijven, plug and play.

Met één druk op de knop alarmeert u direct uw BHV team met vooraf gekozen alarmteksten, of met eigen teksten die u eenvoudig typt op het aangesloten toetsenbord. Via de pagers ontvangen alle medewerkers het bericht in combinatie met een waarschuwing in de vorm van een piep-/trilsignaal en alarmverlichting (naar eigen voorkeur in te stellen). De reikwijdte van dit systeem is bovendien verrassend groot. Door deze goede prestaties zijn er maar zelden extra antennes of repeaters benodigd om uw bedrijfspand en -terrein dekkend te maken.

  • Belangrijke kenmerken: - Eenvoudige bediening via de bedienpost met toetsenbord - Groot aantal pagers aan te melden - Statusberichten snel versturen (tekst en cijfers) ( 8 programmeerbare teksten ) - Stevige pagers met overzichtelijk display - Opdeling in groepen / afdelingen / verdiepingen mogelijk - Grotere dekking dankzij hoog zendvermogen - Oplaadbare pagers met piep- & trilfunctie en/of alarmverlichting
Portofoons zijn er in zowel analoge als digitale uitvoering maar ook in vergunningvrije als vergunningplichtige, wij bieden u beide.
Laat u adviseren.